reserveren

catering

Wadapartja cateringservice; voor de mensen die de Wadapartja beleving graag thuis of op het werk willen.

Voor wie?

We zijn er juist voor de bedrijven die het eens anders willen doen, apart en met een goede mix van gezond & guilty pleasures, vlees en vegetarisch (zelfs veganistisch). Vernieuwend, maar zonder keuze-stress. Als je al eens bij ons bent geweest, dan ben je bekend met onze gezellige, huiselijke inrichting en open sfeer. Deze inrichting kunnen we niet volledig meenemen, maar die sfeer wel! Daarnaast maken we gebruik van mooi en goed servies, geen lelijk standaard materiaal. 

Wat bieden we?

We nemen de kok het liefst mee naar de locatie, want de finishing touch geeft een extra dimensie aan je evenement en bovendien kan hij veel vertellen over het eten. 

We koken graag met verse producten van het seizoen en een beetje experimenteren houden we zeker van. We weten de herkomst van onze producten en hebben veel lokale, kleinschalige leveranciers. Denk aan onze lokale duurzame broden van Luuk die graan gebruikt uit Groningen, de molenaar in Kropswolde woont en Luuk in stad. Of het gebruik van Gronings Weiderund, Porc Locale ham en spek van slagerij Boersema in Grijpskerk, Beter Leven ** kip en eieren en de met zorg uitgezochte koffiebonen van het Koffiestation. We doen ons best dierenleed te vermijden, steeds minder plastic te gebruiken en voedselkilometers te beperken. 

We ontvangen jou en je collega of partner graag in ons restaurant zodat we onze smaakvolle en kwalitatieve gerechten kunnen laten voorproeven, die wellicht aan jouw gasten worden geserveerd. Je ziet wie het maakt, waar het wordt bereid en wat er mogelijk is!  Alles op z’n Wadapartjas.

Lunchplanken en -pakketten

Een voorbeeld van wat we je kunnen bieden is een lunch in de vorm van lunchplanken. Voor een ieder zal er wat wils zijn op deze grote planken, waarbij we rekening houden met zowel de carnivoor als de herbivoor. De verschillende broodjes zijn bedoeld om met elkaar te delen, zodat iedereen van ieder broodje kan proeven. Daarnaast kleden we de planken lekker aan met chippies en druiven.

Deze plank bieden wij tijdens de thuiswerkperiode ook aan in de vorm van een lunchpakket. We kunnen deze zelf bezorgen in de Stad en omgeving. 

We bieden deze lunchplanken aan vanaf 9,50 per persoon. Wil je er ook graag vers geperste sapjes, andere drankjes, bordjes en bestek en/of extra decoratie en feestversiering bij? Vraag ons dan even naar de mogelijkheden. 

 

Moet ik dan zelf nog afwassen? 

Dat hoeft ook niet! Doen wij voor je.

En bediening dan?

Wil je voorkomen dat jouw gast zijn bord naar de keuken gaat brengen of met een leeg glas in z’n hand staat? Zorgen wij ervoor dat onze bedieningsmedewerkers klaar staan en jou en je gasten pro-actief ontzorgen. Ze zijn goed in hun werk maar bovenal zijn ze bij ons werkzaam omdat ze niets liever wensen dan gasten die een leuke avond ervaren!

Wat kost dat dan?

De exacte prijs die je betaalt hangt even af van het aantal personen en de faciliteiten op locatie. We kunnen al een super-de-luxe verwen ontbijt of tweegangen diner op een klantevent organiseren vanaf € 18,50 p.p. en lunchplanken al vanaf € 9,50 p.p.

Borrelboxen voor thuis

Nu de mensen veel thuis werken is het bijna niet mogelijk een vergadering op het werk te organiseren. Wil jij de thuiswerkers verrassen met een borrelbox? Dat kan! Wil jij meer weten? Kijk hier. 

Neem voor de mogelijkheden contact op met 06-39034837 of stuur een mailtje naar info@wadapartja.nl