reserveren

catering

Wadapartja cateringservice; voor de mensen die de Wadapartja beleving graag ook op het werk willen.

Voor wie?

We zijn er juist voor de bedrijven die het eens anders willen doen, apart en met een goede mix van gezond & guilty pleasures, vlees en vegetarisch (zelfs veganistisch). Vernieuwend, maar zonder keuze-stress. Als je al eens bij ons bent geweest, dan ben je bekend met onze gezellige, huiselijke inrichting en open sfeer. Deze inrichting kunnen we niet volledig meenemen, maar die sfeer wel! Daarnaast maken we gebruik van mooi en goed servies, geen lelijk standaard materiaal. 

Wat bieden we?

We nemen de kok het liefst mee naar de locatie, want de finishing touch geeft een extra dimensie aan je evenement en bovendien kan hij veel vertellen over het eten. 

We koken graag met verse producten van het seizoen en we houden van een beetje experimenteren. We weten de herkomst van onze producten en hebben veel lokale, kleinschalige leveranciers. Denk aan onze lokale duurzame broden van Luuk die graan gebruikt van het Groninger land dat wordt verwerkt tot meel bij de molenaar in Kropswolde. Onze groenten komen van de biodynamische kwekerij de Eemstuin of via Boer & Chef. Gronings Weiderund, Porc Locale ham en spek van slagerij Boersema in Grijpskerk, Beter Leven ** kip en eieren en de met zorg uitgezochte koffiebonen van het Koffiestation. We doen ons best dierenleed te vermijden, steeds minder plastic te gebruiken en voedselkilometers te beperken. Onze catering is dus ook een goed verhaal voor jouw evenement. 

We ontvangen jou en je collega of partner graag in ons restaurant zodat we onze smaakvolle en kwalitatieve gerechten kunnen laten voorproeven, die wellicht aan jouw gasten worden geserveerd. Je ziet wie het maakt, waar het wordt bereid en wat er mogelijk is!  Alles op z’n Wadapartjas.

Lunchplanken en -pakketten

Een voorbeeld van wat we je kunnen bieden is een lunch in de vorm van lunchplanken. Voor een ieder zal er wat wils zijn op deze grote planken, waarbij we rekening houden met zowel de carnivoor als de herbivoor. De verschillende broodjes zijn veelal sandwiches met meerdere delen, zodat iedereen van ieder soort broodje kan proeven. Daarnaast kleden we de planken lekker aan..

 

Moet ik dan zelf nog afwassen? 

Dat hoeft ook niet! Doen wij voor je.

En bediening dan?

Wil je voorkomen dat jouw gast zijn bord naar de keuken gaat brengen of met een leeg glas in z’n hand staat? Zorgen wij ervoor dat onze bedieningsmedewerkers klaar staan en jou en je gasten pro-actief ontzorgen. Ze zijn goed in hun werk maar bovenal zijn ze bij ons werkzaam omdat ze niets liever wensen dan gasten die een leuke avond/dag ervaren!

Wat kost dat dan?

We bieden bijvoorbeeld de lunchplanken aan vanaf  €13,50 (Groningen Binnenstad). De exacte prijs die je betaalt hangt af van het aantal personen en de faciliteiten op locatie maar ook van de afstand voor ons om op locatie te komen. Wil je er ook graag vers geperste sapjes, andere drankjes, bordjes, bestek en decoratie bij? Vraag ons dan even naar de mogelijkheden. 

Een besloten feest op onze locatie Wadapartja Westerhaven of Zuiderdiep? 

Kijk hier voor de mogelijkheden. 

Neem voor een voorstel op maat contact op met Gezinus Winters via 06-39034837 of stuur een mailtje naar info@wadapartja.nl