reserveren

besloten feest

Je kunt gebruik maken van onze arrangementen of we kijken samen naar jouw wensen.

Wat zijn de mogelijkheden?
Om het plannen van je besloten feestje iets makkelijker te maken, hebben wij alvast een vijftal opties voor je uitgekiemd. Wil je een optie aanpassen naar je eigen smaak, dan kun je dit altijd met ons overleggen. 

Walking Cake
Een feestelijk buffet vol met allerlei zoetigheden, zoals Carrot Cake-bites, Tjieskeek on a Stick en Brownie-bites. Dit alles inclusief onbeperkt koffie, thee en fris.

Brunchfeestje
Het brunchfeestje zoals je ‘m kent: een dikke plank, gepresenteerd aan tafel, vol met zoetigheid en hartig. Inclusief verse jus, koffie of thee én bubbels.

Drinks & Bites
Een borrelfeestje met alles wat een goede borrel nodig heeft: (speciaal)biertjes (ook van de tap!), lekkere wijnen en mocktails, gecombineerd met huisgemaakte borrelhapjes
- koud, of warm/koud gemixt. We presenteren de hapjes op planken aan tafel, eventueel aangevuld wanneer nodig.
Een borrel kan voor maximaal 60 personen inclusief bar- en bank-plekken en statafels.

Walking Dinner & Drinks
Een diner bestaande uit een variatie aan verrassende koude en warme gerechtjes die samen een maaltijd vormen. Met de gerechtjes lopen we rond, drankjes worden besteld aan de bar, eventueel met muntjes, indien gewenst.
Een Walking Dinner kan voor maximaal 60 personen, die zowel staand als zittend kunnen dineren. We serveren dan niet uit aan tafel.

Dinner Exclusive
Een geplaceerd diner met een selecte menukaart, waarbij onze bediening de drankjes opneemt en alles wordt uitgeserveerd aan tafel.
Dit kan in de gezellige huiskamer op het Zuiderdiep tot 30 personen. Met het aquarium erbij kan dit tot 60 personen. 
 

Voor alle feestjes geldt: in het weekend begint alles na 16:00 uur (doordeweeks kan dit eerder), live versterkte muziek en bruiloften kunnen helaas niet, en om 22:00 uur gaat het licht uit. Kies jij het arrangement, regelen wij de rest.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze tref je hier aan. Bovendien liggen de UVH bij ons ter inzage en worden op jouw verzoek onverwijld kosteloos toegezonden per mail. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.
https://link.wadapartja.nl/uniforme-voorwaarden-horeca-nederlands-v3.pdf