Wadapartja werkt met lokale leveranciers. Wil je meer weten over de bedrijven waar wij onze ingredienten inkopen? Lees dan verder!
Stadsbakker Luuk Biologisch Gronings graan gaat via Jan de Molenaar uit Kropswolde naar stadsbakker Luuk. Samen met Luuk ontwikkelen wij ons brood en zo hebben we nu een zuurdesem met tarwe, volkoren,rogge en een kookstuk van gemengde zaden. |
![]() |
Bio-dynamische kwekerij De Eemstuin Vlakbij de Waddenzee maken Liz en Jouke de meest geweldige groenten met krachtige smaken. Wij krijgen een mooie mix met slasoorten waar je het authentieke bittertje in proeft, zoals het hoort. Ook de eetbare bloemetjes die je op onze gerechten terugvindt komen uit Uithuizermeeden. |
![]() |
‘t Ailand Met Barbara kun je uren praten; |
![]() |
Stadsbrouwers We hebben altijd een aantal bieren van familiebedrijf Martinus uit Stad op de kaart. Daarnaast is het leuk om te weten dat stadsbakker Luuk bierbostel, wat een afvalproduct is van bier brouwen, van Martinus gebruikt in ons volkorenbrood. Verder schenken we o.a. Baxbier en Eggens uut Grunn en Maallust uit Veenhuizen. |
![]() |
Zuivel Verder gebruiken we bijvoorbeeld Beter Leven ** eieren, boerenkaas, biologische plakken kaas en volle |
![]() |