reserveren

over ons

Onze menukaart is divers, er is voor ieder wat wils. Of je nou vleeseter, zoetekauw of veganist bent, onze menukaart staat vol fijne, verse, huisgemaakte en deels biologische gerechten. Daarnaast vind je bij ons ook veel lokale producten; Baxbier, Brouwerij Martinus, Eggens Craft Beer, koffiebonen van Koffiestation Groningen, kaartjes van Grafiquelien, brood van Groningse bakker Luuk en groenten van de Eemstuin, een biodynamische kwekerij uit Uithuizermeeden en via Boer &Chef. 

Zuiderdiep

Op het Zuiderdiep is veel te beleven, wij zijn daar 7 dagen per week geopend. Het Gedempte Zuiderdiep is een levendige straat van waar je snel op het station staat, maar ook binnen enkele meters de Herestraat inloopt richting de Grote Markt. Een ideale uitvalsbasis om na het ontbijt bij ons de stad te verkennen. Je vindt op deze locatie ons winkeltje met woonaccessoires, kaarten, planten en meer. Aan de  gevel kun je terecht op het terras, dat deels overdekt is met een luifel. Binnen hebben wij twee ruimtes; het aquarium met veel uitzicht naar buiten en zicht op de keuken of in de knusse huiskamer met spelletjeskast en Chesterfield bank. De huiskamer is zeer geschikt voor gezinnen of groepjes van 6-12 personen. 

Westerhaven
Op de Westerhaven kun je terecht met het hele gezin van woensdag t/m zondag voor ontbijt, brunch, lunch en een borrel. We hebben een fijn, met parasols deels overdekt terras met glijbaan. Op een hete zomerdag vind je verkoeling onder de boompjes op het terras met uitzicht op de Museumbrug. Binnen zit je ook lekker knus in de huiskamerhoek, aan de bar of aan een tafeltje. Kinderen kunnen spelen in de speelhoek en een verschoonplank is aanwezig.

Iets te vieren?
Zijn alle doelstellingen behaald met je afdeling, ben je jarig of heb je gewoon zin in een gezellige (besloten) borrel? Het kan allemaal bij Wadapartja. We hebben diverse borrelhapjes en feestelijke borrelplanken, lekkere wijnen en een toffe bar met wisselende biertjes van de tap (Westerhaven). 
Mocht je nou bij ons een feestje willen vieren en de zaak helemaal voor jouzelf tot je beschikking wensen? 

Kijk dan op onze pagina Besloten Feest voor de mogelijkheden. Beide locaties kun je afhuren.

Wadapartja is in 2023 erkend met het duurzaamheidslabel Groen Genieten van Groningen Werkt Slim.