reserveren

over ons

We zijn op het Zuiderdiep vijf dagen in de week geopend en voor ontbijt, lunch en borrel. Op woensdag tot en met zaterdag kan je ook bij ons avondeten. En er is voor ieder wat wils, of je nou vleeseter, zoetekauw of veganist bent, onze menukaart staat vol fijne, verse, huisgemaakte en deels biologische gerechten. Daarnaast vind je bij ons ook veel lokale producten; Baxbier, Brouwerij Martinus, koffiebonen van Koffiestation Groningen, kaartjes van Grafiquelien, brood van Groningse bakker Luuk en een aantal groenten van de Eemstuin, een biodynamische kwekerij uit Uithuizermeeden. 

Westerhaven
Op de Westerhaven kun je terecht met het hele gezin van woensdag t/m zondag voor ontbijt, brunch, lunch en een borrel. Op vrijdag is er regelmatig een vrijdagmiddagborrel van 16:00 -20:00u. Gezellig bijkletsen op het terras, aan de bar, tafeltje of plof neer op de bank. Naast de borrelhapjes serveren wij onze burgers en een wisselende daghap. Kinderen zijn welkom!

Iets te vieren?
Zijn alle doelstellingen behaald met je afdeling, ben je jarig of heb je gewoon zin in een gezellige (besloten) borrel? Het kan allemaal bij Wadapartja Westerhaven. We hebben diverse borrelhapjes en feestelijke borrelplanken, lekkere wijnen en een toffe bar met wisselende biertjes van de tap. 

Je kunt gebruik maken van onze arrangementen of we kijken samen naar jouw wensen. 

Borrel met planken - vanaf €12,- pp
- Bax en andere speciaalbiertjes van de tap, wijnen van Bacchus en meer
- Onze befaamde borrelplanken

Walking diner - vanaf €20,- pp
- Borrel in combinatie met een walking diner

De borrels kunnen ook besloten, nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met westerhaven@wadapartja.nl of  06 18 820 628