reserveren | 06-39034837

over ons

We zijn 7 dagen in de week geopend en voor ontbijt (zelfs tot 16:00u!), lunch en borrel. Op woensdag tot en met zaterdag kan je ook bij ons avondeten. En er is voor ieder wat wils, of je nou vleeseter, zoetekauw of veganist bent, onze menukaart staat vol fijne, verse, huisgemaakte en deels biologische gerechten. Daarnaast vind je bij ons ook veel lokale producten; Baxbier, koffiebonen van Koffiestation Groningen, kaartjes van Grafiquelien, brood van Groningse bakker Luuk en een aantal groenten van de Eemstuin, een biodynamische kwekerij uit Uithuizermeeden. En heb je een keer geen zin om van de bank af te komen? Dan kan je je favoriete gerechten ook via Fooddrop bestellen!

Naast het gebruik van lokale producten, vinden we duurzaamheid ook erg belangrijk. Zo hebben wij grotendeels LED-verlichting, zorgen wij voor een zero waste beleid en geven wij veel gebruikte spullen een mooie tweede kans. Das verantwoord genieten bij Wada, ja!

Wadapartja Campus
De Wadapartja-beleving is tegenwoordig niet alleen bij het Zuiderdiep, op je werk of thuis te ervaren, maar nu ook op de Zernike Campus! Geniet dagelijks van vers gemalen koffie, zoetigheid of een mooie lunch. Ga lekker in onze huiskamer zitten, of neem je broodje mee to go! We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 tot 16:00u en voor iedereen toegankelijk!