reserveren

Roze Zaterdag 22 juni 2024

Wanneer: 22-06-2024

Hoelaat: 10:00
Waar: Wadapartja Westerhaven
Wat kost het: 39

Wada celebrates pride! Trots zijn maakt je hongerig, kom genieten van de sfeer en van onze schittermagische brunch. Op deze roze zaterdag met bottomless mimosa's! Mooie mensen, mooie sfeer, mooi feestje.

Reserveer hier de speciale editie van de Bottomless Brunch! Zowel op zaterdag 22 juni als op zondag 23 juni te reserveren voor de after-party;-)

Dit evenement vindt ieder jaar plaats in een andere stad met als doel diversiteit en inclusiviteit te vieren. Vorig jaar in Goes, het jaar daarvoor in Rotterdam, en dit jaar dus in het mooie Groningen. Met een verwacht bezoekersaantal van 30.000 tot 40.000 bezoekers belooft dit een van de top evenementen van dit jaar worden voor de stad en Provincie Groningen. 

Er komt een groot podium met bekende artiesten op de Grote Markt en een divers programma in de binnenstad zoals een info & foodmarkt, lezingen, shows, theatervoorstellingen maar ook meerdere afterparty’s, een kinderprogramma en als kers op de taart wordt er een grote Pride Walk door de stad georganiseerd. Voor ieder wat wils dus.