reserveren

Brunchfeestje

Wil jij iemand trakteren op een mooie plank met lekkere huisgemaakte sandwiches, zoetigheden en hartige snacks? Een feestje op tafel. Daarbij krijg je een glaasje bubbels, een verse jus en een koffie/thee geserveerd. € 26,75  pp

Ideaal voor een vrijgezellenfeestje, babyshower (de bubbels kunnen alcoholvrij), teamuitje of het afscheid van een collega.
Te reserveren vanaf 2 personen op Zuiderdiep en Westerhaven. Kan ook vegetarisch, geef dit aan bij het maken van de reservering zodat de koks daar rekening mee kunnen houden. 

Neem voor groepsarrangementen contact op via info@wadapartja.nl of 

Klik hier voor reserveren op de Westerhaven
woensdag t/m zondag tussen 10:00u-15:30u

Klik hier voor reserveren op het Zuiderdiep
7 dagen per week tussen 11:30u-15:30u

Gezellig als je er bij bent!

Moederdag brunch

Op zondag 12 mei is het Moederdag. Hoe lekker is het om Moeder te verwennen met een uitgebreide feestelijke en volledig verzorgde brunch bij Wadapartja!
Stuur je boodschap mee en wij zorgen dat de tafel is ingedekt met een mooie kaart inclusief jouw persoonlijke tekst. 

Boek hier de Moederdag brunch locatie Westerhaven

Het voorbereiden van het brunchfeestje voor groepen wordt op basis van het gereserveerde tijdstip ingepland. Dat betekent dat de koks al starten met de voorbereidingen nog voordat je bij ons binnen bent. Ben je verlaat, bel dit dan tijdig door aan ons om het voor iedereen zo prettig mogelijk te laten verlopen. Indien het reeds betaalde brunchfeestje niet door kan gaan en je wilt annuleren, dan stellen wij altijd voor om een nieuwe datum te kiezen voor de reservering. Lukt dit niet, dan wordt het bedrag omgezet naar een Wadapartja tegoedbon. Indien je niets laat horen en niet komt opdagen, dan volgt geen restitutie.