reserveren

Brunchfeestje

Wil jij iemand trakteren op een mooie plank met lekkere huisgemaakte sandwiches, zoetigheden en hartige snacks? Een feestje op tafel. Daarbij krijg je een glaasje bubbels, een verse jus en een koffie/thee geserveerd. € 26,75  pp

Ideaal voor een vrijgezellenfeestje, babyshower (de bubbels kunnen alcoholvrij), teamuitje of het afscheid van een collega.
Te reserveren vanaf 2 personen op Zuiderdiep en Westerhaven. Kan ook vegetarisch, geef dit aan bij het maken van de reservering zodat de koks daar rekening mee kunnen houden. 

Neem voor groepsarrangementen contact op via info@wadapartja.nl of 

Klik hier voor reserveren op de Westerhaven
woensdag t/m zondag tussen 10:00u-15:30u

Klik hier voor reserveren op het Zuiderdiep
7 dagen per week tussen 11:30u-15:30u

Gezellig als je er bij bent!

Roze Zaterdag 22 juni 2024

Wij serveren op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni de Bottomless Brunch! Een uitgebreide brunch in thema met onbeperkt mimosa's voor 2 uur lang. Bekijk het hier

Het voorbereiden van het brunchfeestje voor groepen wordt op basis van het gereserveerde tijdstip ingepland. Dat betekent dat de koks al starten met de voorbereidingen nog voordat je bij ons binnen bent. Ben je verlaat, bel dit dan tijdig door aan ons om het voor iedereen zo prettig mogelijk te laten verlopen. Indien het reeds betaalde brunchfeestje niet door kan gaan en je wilt annuleren, dan stellen wij altijd voor om een nieuwe datum te kiezen voor de reservering. Lukt dit niet, dan wordt het bedrag omgezet naar een Wadapartja tegoedbon. Indien je niets laat horen en niet komt opdagen, dan volgt geen restitutie.