Afhalen of laten bezorgen

Tijdens de horeca lockdown kun je bij ons eten afhalen of brengen wij het eten naar jullie toe. Voor bedrijven kunnen wij ook cateren, neem dan contact met ons op. Denk aan lunchpakketten, individuele borrelboxen voor bij je thuis of zoetigheden om op te trakteren.


Borrelboxen, Diner en Tjieskeek on a stick kun je afhalen en laten bezorgen:

Bestel hier om het af te komen halen

Bestel hier als we het mogen komen brengen

We bezorgen in de postcode gebieden binnen 3km van Wadapartja Zuiderdiep op de elektrische fiets. Sommige postcodes vallen hier zowel binnen als buiten. Woon je toch in de buurt en lukt je postcode niet op de bestelsite bel ons dan ff op: 0639034837.

Bezorgen in de wijken
Woon je verder dan 3 km vanaf Wadapartja Zuiderdiep, maar nog wel binnen de stad Groningen? Bel ons tussen 12:00-17:00u voor de mogelijkheden op 0639034837.

NIEUW: Tafeltje Vol lekkers bij jou thuis
Een proeverij van Wadapartja! Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je bij ons nu het Tafeltje Vol bestellen. Voor meer info kijk hier

Zaterdag 27 februari en zondag 28 februari zijn wij vanaf 13:00u geopend voor (warme) dranken en wat lekker erbij.


Tjieskeek-on-a-Stick
Op zoek naar een leuke, originele en vooral mega lekkere traktatie voor wat voor gelegenheid dan ook? Probeer eens een Tjieskeek on a Stick! Een romige cheesecake omhuld met een knapperig chocolade-laagje en bedekt met overheerlijke toppings. En dat alles op een stokje! Perfect als to-go snack, of voor een (klein) feestje!

Ze zijn ook te bestellen via ons afhaal- en bezorgmenu en let op, het is zo lang de voorraad strekt elke week. Wil je zeker zijn van je bestelling? Bel ons dan om een doosje te reserveren of bestel ze online op donderdagochtend.