Tafeltje vol

Tafeltje Vol bij jou thuis

 

Even lekker uitpakken thuis. Een tafel vol met lekkers! Dat kan bij Wadapartja met de speciale editie van het "Tafeltje vol".

Misschien ken je het nog van toen we nog een "gewoon" restaurant waren. Je bestelt een tafeltje vol en krijgt allerlei lekkere gerechtjes op een grote plank geserveerd. Gerechtjes van de kaart, maar vaak met een extra twist van de creatieve koks. Of iets compleet anders! Dat is de verrassing.

We hebben tijdens deze lockdown de "Tafeltje vol bij jou thuis" editie. Jij kunt iederen donderdag-, vrijdag- of zaterdagochtend al reserveren voor je diner aan huis. En het mooie is dat we dit warm komen bezorgen. Het enige dat jij hoeft te doen is de tafel te dekken en zorgen voor een lekker drankje. PS allergieën dus wel doorgeven en het is een mix van vegetarisch, (soms vis) en vlees. Voor iedereen zit er wat bij.

"Tafeltje vol bij jou thuis" is beschikbaar vanaf 2 personen en kost € 59 (incl warm bezorgen). We gaan hierbij uit van volwassenen, kindermenu's kunnen extra worden besteld.

Bestellen kan via het afhaal- en bezorgmenu. Reserveren boven de 3 kilometer afstand kan telefonisch op de dag zelf tussen 12:00-17:00u. Deze wordt namelijk met de auto bezorgd tegen een meerprijs.

Eet smakelijk alvast!