reserveren

Nieuwsbericht

 

Wadapartja; terug naar toen. Wij gaan het anders doen. 

 

Groningen, 13 januari 2023

 

Wadapartja; terug naar toen. Wij gaan het anders doen. 

Op onze prachtige locatie op de Westerhaven zijn wij sinds juni 2019 geopend met daghoreca. In de avond ontvangen wij besloten groepen of organiseren wij thema avonden. Dit blijkt een hele fijne en werkbare formule voor ons die wij dan ook graag per 1 februari doortrekken naar het Zuiderdiep. We ontvangen jullie graag voor ontbijt, lunch, brunch, koffie, smoothie of een middag-borrel met een lekkere borrelhap. Wij zullen niet meer structureel de avonden geopend zijn voor diner. 

Ook missen jullie ons al enkele jaren op maandag en dinsdag en deze dagen willen wij er graag weer voor jullie zijn.  Je kunt vanaf 6 februari weer op maandag en dinsdag tussen 11:30u en 17:30u bij ons terecht op het Zuiderdiep. Leuk he? 

Vanaf het voorjaar is het weer volop genieten van onze zonnige terrassen. Daar kijken we heel erg naar uit. En weet je, als het terrasje nog lekker vol zit willen wij ook de gelegenheid geven om nog even te blijven zitten, onze openingsuren zullen dus flexibeler worden en beter aansluiten bij het moment. 
Zo zijn wij voornemens de deuren op Zuiderdiep om 9:00u al te openen voor jullie zodra de zonnestralen ons warmte geven. 
Om dit te kunnen realiseren zullen wij niet meer standaard de avonden tot 22:00 geopend zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag.  

De wereld om ons heen verandert en we hebben de laatste jaren veel flexibiliteit gegeven. Het is een fijne gedachte voor ons om weer te kunnen focussen en de mooiste gerechten gedurende de dag voor jullie te bereiden.
Tegelijkertijd willen wij jullie blij maken met lekkere en verrassende gerechten tijdens onze thema avonden en staan wij voor jullie klaar met catering en besloten feesten.

Je kunt de maand januari nog 's avonds reserveren voor diner op donderdag, vrijdag of zaterdag via deze link.

Kom jij deze maand nog gezellig dineren?

Liefs, Team Wadapartja