a Vier een gezellige Kerst bij Wadapartja op 24 december
reserveren

Kerst

Op zaterdag 24 december organiseert Wadapartja de Classic Kerstbrunch op locatie Westerhaven en het Tafeltje Vol diner: Kersteditie op Zuiderdiep!

Classic Kerstbrunch Westerhaven

Tijdens het weekend van Kerst, op zaterdag 24 december, serveren wij een speciale Kerstbrunch. Deze brunch is alleen op reservering. Hierbij is zowel vegetarisch als bereid met vlees en vis mogelijk. Je kunt in de reservering aangeven of je vega of niet vega wilt boeken.

Deze brunch bestaat uit een heerlijk vers geperst sapje of verse jus, glaasje bubbels (alcoholvrij kan) en een warme drank naar keuze. Op de plank vind je een variatie aan zoete en hartige gerechtjes. Hiervoor maken wij gebruik van mooie producten uit de regio. Biologisch Gronings graan gaat via Jan de Molenaar uit Kropswolde naar stadsbakker Luuk. Samen met Luuk ontwikkelen wij ons brood en zo hebben we nu een zuurdesem met tarwe, volkoren,rogge en een kookstuk van gemengde zaden. Vlakbij de Waddenzee in Uithuizermeeden vind je de Eemstuin. Daar maken Liz en Jouke de meest geweldige groenten met krachtige smaken. Wij krijgen een mooie mix met slasoorten waar je het authentieke bittertje in proeft, zoals het hoort. Wij zijn trots op onze nieuwe biologische Griekse yoghurt van de Drentse Aa. Ook de boter komt daarvandaan. Verder gebruiken we bijvoorbeeld Hollandse boerderijkaas, biologische plakken kaas en volle melk. De eieren komen van familie Van Koot uit Drachterscompagnie via Boer & Chef bij ons. 

Echt een lokaal brunchfeestje in kerst-sfeer! Dus trek je meest foute kersttrui aan, dan zorgen wij voor de kerstboom en Mariah Carey.
Kom je met kinderen? Voor de kids is er een mini brunch bij te boeken. 

Kom jij gezellig brunchen met de familie of het gezin of gezellig met z'n tweetjes? Reserveer dan meteen je plekje. De prijs is € 29,70 per persoon.

Wanneer: Zaterdag 24 december

Waar: Westerhaven

Hoe laat: aankomsttijd tussen 10:00-13:30u

Reserveer hier het Brunchfeestje de Kersteditie op zaterdag 24 december op Westerhaven.

 

Tafeltje Vol diner: De Kersteditie

Zaterdagavond 24 december staat in het teken van Tafeltje Vol: De Kerst editie. Een tafel vol met lekkers in kerststijl! Dat kan bij Wadapartja met deze speciale Kerst editie van het "Tafeltje vol". Je bestelt een tafeltje vol en krijgt allerlei lekkere gerechtjes geserveerd in vier gangen. Gerechtjes met een extra twist van de creatieve koks en een overheerlijk dessert. Het menu is een verrassing. Het kan zowel vegetarisch als met vlees/vis worden gekozen. Geef dit aan bij het maken van de reservering. De prijs is € 45,00 per persoon.

Wij zorgen voor een smakelijk feest op tafel!

Reserveer hier het Tafeltje Vol de Kersteditie op zaterdag 24 december op Zuiderdiep.

*In geval van annuleren van Tafeltje Vol Kersteditie wordt het reeds betaalde bedrag omgezet in een tegoedbon. 
 

Kerstborrel 17 december

Zaterdag 17 december ben je van harte welkom op de Wadapartja Kerstborrel.
Van 16.00u tot 21.00u draaien wij foute kersthitjes en serveren we heerlijke biertjes van de tap. Uiteraard kun je ook gluhwein bestellen en zorgen wij voor lekkere hapjes.
Zet 'm in je agenda en neem je vrienden mee! 

#familiy-friendly