reserveren

Groepsarrangementen

Met tafels slepen, de menukaart eeuwig rond laten gaan, “hoeveel burgers zijn er nou besteld?”, “JONGENS WIE HAD DIT GERECHT?” - als je wel eens met een grotere groep uit lunchen/dineren komt dit je allemaal vast bekend voor, en heb je eigenlijk nooit zin in dit gedeelte. Gelukkig kan het ook anders en willen wij jou en je gezelschap daar dolgraag bij helpen. Hoe dan? Door je eigenlijk zo min mogelijk te laten kiezen. Het enige wat je wel moet kiezen, is welk arrangement je het meest aanspreekt (en wat jullie willen drinken dan).

Wij bieden je de volgende arrangementen:

 

Lunchplanken

Een variatie aan lunchgerechten, vlees en/of vega, aan tafel geserveerd op grote planken. Jij en je gezelschap pakken lekker waar je zin in hebt. Drankjes komen we opnemen aan tafel en serveren we uit. Dit kan voor maximaal 16 personen en kan zowel op ‘t Zuiderdiep als de Westerhaven. De kosten zijn €10 pp, exclusief drankjes. 

 

Brunchfeestje

Het brunchfeestje zoals je ‘m kent: een dikke plank, gepresenteerd aan tafel, vol met zoetigheid en hartig. Dit is inclusief een glas verse jus, een kop koffie of thee én een glas bubbels per persoon. Dit kan voor maximaal 16 personen en kan zowel op ‘t Zuiderdiep als de Westerhaven. De kosten zijn €23,75 pp. 

 

Tafeltje Vol 

De naam zegt het al: je hele tafel komt vol te staan met een variatie aan voor- en hoofdgerechten, zowel koud als warm. Drankjes komen we opnemen aan tafel en serveren we uit. Dit kan voor maximaal 16 personen en kan alleen op ‘t Zuiderdiep. De kosten zijn €29,50 pp, exclusief drankjes.