Reserveren bij Wadapartja

Welkom! Fijn dat je bij ons een tafel wit reserveren. We willen het proces voor iedereen zo aangenaam mogelijk maken en daarom leggen wij uit hoe het werkt.

  • Je kunt reserveren voor een tafel op de Westerhaven en op het Zuiderdiep. De openingstijden verschillen per vestiging.
  • Je kunt een tafel reserveren voor twee personen (of meer als je uit hetzelfde huishouden komt).
  • Op onze website vind je de actuele openingstijden. Het kan zijn dat deze worden verruimd in de komende periode.
  • In de reserveringsmodule kun je een tijdvak kiezen waarbinnen je wilt reserveren. (voor 1 juni alleen telefonisch reserveren!)
  • Je kunt reserveren voor ontbijt, lunch en/of diner of een "tussen tijdvak".
  • Indien het tijdvak na jou nog openingen biedt dan is het mogelijk langer te blijven. Dit kun je ter plekke navragen bij de bediening.
  • Indien wij op vrijdag,- of zaterdagavond op Zuiderdiep vol gereserveerd zijn, is het mogelijk dat we met je overleggen om ook gezellig te dineren bij Wadapartja Westerhaven. We hanteren daar speciale menu's welke wij delen via onze website en social media kanalen.
  • Is het misschien niet helemaal duidelijk? Pak dan de telefoon en bel ons tijdens openingsuren. We helpen je graag verder.

Vanwege het Corona virus hanteren wij de volgende richtlijnen, exact overgenomen van de website van de Rijksoverheid:

  • Horeca - 1 juni vanaf 12.00 uur
  • Restaurants en cafés mogen open, onder voorwaarden:
    • een maximum van 30 gasten (dus exclusief personeel)
    • bezoekers moeten reserveren
    • iedereen houdt 1,5 meter afstand (je mag met zijn 2 aan een tafel of met meer als je uit hetzelfde huishouden komt)
    • in een checkgesprek vooraf tussen ondernemer en klant wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert.
  • Op terrassen geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).

Wij vragen jou de volgende richtlijnen te hanteren tijdens je verblijf in ons restaurant:

  • Was vaak je handen
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg
  • Schud geen handen
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van andere gasten
  • 70-plussers of mensen met een kwetsbare gezondheid zijn extra voorzichtig
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten

Wij zullen onze gasten zo goed mogelijk faciliteren om de richtlijnen na te leven.
Denk aan afstand tussen de tafels, mogelijkheid tot handen wassen, desinfectiemiddel aanwezig op diverse plaatsen in de zaak en we moeten aan jou en je tafelgenoten controle vragen stellen bij de ingang.
Onze medewerkers zullen ook deze richtlijnen naleven tijdens het verlenen van de service. Meer uitleg hierover ontvang je bij binnenkomst.
We gaan er hoe dan ook een gezellige dag van maken, want ook op anderhalve meter kunnen wij een sfeertje bouwen en kan jij lekker eten!

Heb je vragen? Bel ons gerust.

Hou onze website in de gaten voor aanvullende informatie m.b.t. de gehanteerde richtlijnen vanuit de overheid omtrent het bezoek aan ons restaurant.