reserveren

De Wadapartja Borrelbox

De Wadapartja Borrelbox!

Een variatie aan lekkere borrelgerechtjes voor twee zoals je ze kent van de Wadapartja borrelplaank, maar dan in een box (Zelf eventjes op een mooie plank leggen dus).

Kijk in ons afhaalmenu voor meer informatie over bestellen.

We nemen opdrachten van 10 boxen of meer aan. Mail in dat geval voor meer informatie naar info@wadapartja.nl. Anders kun je het beste even bellen tijdens openingstijden. 

Perfect voor bij bijvoorbeeld de Online teamborrel. Regelen wij de hapjes, kun jij je op het borrelen richten. 

Nu door naar de specificaties:

De Wadapartja Borrelbox

Je vindt hierin oude kaas, Bleu de Wolvega, Porc Locale chorizo en gerookte ham uit de regio van slagerij Boersema, nootjes, druiven, rauwkost groentjes met dips, brood van Luuk met een lekker smeersel en huisgemaakte nachochips.

Drank kun je naar wens apart bij bestellen. Vraag eventueel naar de vega en vegan opties. 

 

 

Een aantal reviews van enthousiaste Borrelbox-bestellers:

“Nadat de quarantaine bijna een echtscheiding had veroorzaakt, bestelden we als laatste hoop een Borrelbox met een fles wijn bij Wadapartja. Mijn man en ik hebben in onze hele relatie nog niet zo’n fijne avond samen gehad. Het is weer helemaal koek en ei - of zal ik zeggen chips met dips - tussen ons.” 

“Gisteren een Borrelbox besteld. Veel goede verhalen over gehoord en deze werden zeker waargemaakt! Heerlijk gesmuld! Tip voor de volgende keer: vermeld er even bij dat de box zelf niet eetbaar is, ik heb allemaal papiersneeën in mijn tong.”

"Nou ik ben dus zegmaar al heel lang Vegan™ om verschillende redenen zoals dat het milieu anders helemaal naar de kloten gaat en ik het gewoon mega zielig vindt voor dieren en wist je dat ook je hele lichaam er stuk aan gaat als je dierlijke producten eet? Maar ik dwaal af - de Vegan Borrelbox was echt super geweldig! Ik ben zelf ook Vegan™ dus voor mij als Vegan™ was het gewoon echt perfect. Heb het ook gelijk gedeeld met alle Vegans™ die ik ken, we hebben namelijk een Vegan™ groepschat. Bestel die Vegan Borrelbox guys! Go Vegan™!"

“Ik vermijd Wadapartja normaliter liever omdat het daar altijd zo’n coronaherrie is en het personeel altijd zo loopt te schreeuwen, maar bij een Borrelbox voor thuis heb je daar natuurlijk geen last van. De bezorger kwam helaas wel luid zingend aan gefietst, maar de hapjes waren erg lekker. Wie weet kom ik na de crisis wel even bij jullie langs (mede door de tegoedbon) - met oordoppen in.” 

“Wejo gap deze kechies weten what is up, kaolo lekkere boxje in no time bij me osso. Had me chickie gebeld van ej kom heb goeie tjappies en haar stiekem droeloe gevoerd met die hoerediesel. Deze drerries zijn echt goeie bro.”

“Net met m’n maten teruggekomen uit Noord-Italië en besloten in het midden van al deze heisa een Borrelbox te bestellen. Zeer smakelijke hapjes. Dat ze er flesjes Corona bij leverden vonden we echter minder smakelijk.”

“Moi. Aangezien bestellings boov’n de 100 euro ook verder in de provincie werd’n bezaargd maar eem een Borrelbox voor mie, mien vrouw en al mien koei’n besteld. Mooi spul ja! Komt die man met zien oto vol Borrelbox’n mien erf oprieden, en de koein begon’ direct te loei’n. Uiteindl’k mien vrouw ook maar op stal gegooid en zaalf bin’n goan zit’n met ‘n Borrelboxje. Goud idee jung.”

De reviews liegen er niet om: met de Wadapartja Borrelbox wordt die Corona-crisis tenminste nog een beetje gezellig.