De Wadapartja Borrelbox

Het zijn moeilijke tijden. Je zit de hele dag thuis, want naar je werk gaan kan niet. Je baas blijft maar Skype-verzoekjes sturen, je vriendin vraagt al voor de zoveelste keer of je niet even een broek aan kunt doen, je vriend loopt al dagen in z’n blote reet (met de gordijnen open), je kinderen blijven maar vragen of je nou niet eventjes met ze naar de speeltuin kan, je hebt de hond uit wanhoop maar een luier omgedaan en dan belt ook je oma nog om te vragen “oF jE wEl VaAk GeNoEg Je HaNdEn WaSt??”?!?!!!? 

Jij wil maar een ding: borrelen. Net als in het café, lekkere hapjes met een goed glas wijn of een lekker koud speciaalbiertje. We feel you. En als jij niet naar het café kan komen, dan brengen wij die wel naar jou.

Dames en heren, mogen wij jullie aandacht vooorrrrrr… *tromgeroffel*

De Wadapartja Borrelbox!

Een variatie aan lekkere borrelgerechtjes zoals je ze kent van de Wadapartja borrelplaank, maar dan in een box.

 

Een aantal reviews van enthousiaste Borrelbox-bestellers:

“Nadat de quarantaine bijna een echtscheiding had veroorzaakt, bestelden we als laatste hoop een Borrelbox met een fles wijn bij Wadapartja. Mijn man en ik hebben in onze hele relatie nog niet zo’n fijne avond samen gehad. Het is weer helemaal koek en ei - of zal ik zeggen chips met dips - tussen ons.” 

“Gisteren een Borrelbox besteld. Veel goede verhalen over gehoord en deze werden zeker waargemaakt! Heerlijk gesmuld! Tip voor de volgende keer: vermeld er even bij dat de box zelf niet eetbaar is, ik heb allemaal papiersneeën in mijn tong.”

“Ik vermijd Wadapartja normaliter liever omdat het daar altijd zo’n coronaherrie is en het personeel altijd zo loopt te schreeuwen, maar bij een Borrelbox voor thuis heb je daar natuurlijk geen last van. De bezorger kwam helaas wel luid zingend aan gefietst, maar de hapjes waren erg lekker. Wie weet kom ik na de crisis wel even bij jullie langs (mede door de tegoedbon) - met oordoppen in.” 

“Wejo gap deze kechies weten what is up, kaolo lekkere boxje in no time bij me osso. Had me chickie gebeld van ej kom heb goeie tjappies en haar stiekem droeloe gevoerd met die hoerediesel. Deze drerries zijn echt goeie bro.”

“Net met m’n maten teruggekomen uit Noord-Italië en besloten in het midden van al deze heisa een Borrelbox te bestellen. Zeer smakelijke hapjes. Dat ze er flesjes Corona bij leverden vonden we echter minder smakelijk.”

“Moi. Aangezien bestellings boov’n de 100 euro ook verder in de provincie werd’n bezaargd maar eem een Borrelbox voor mie, mien vrouw en al mien koei’n besteld. Mooi spul ja! Komt die man met zien oto vol Borrelbox’n mien erf oprieden, en de koein begon’ direct te loei’n. Uiteindl’k mien vrouw ook maar op stal gegooid en zaalf bin’n goan zit’n met ‘n Borrelboxje. Goud idee jung.”

 

De reviews liegen er niet om: met de Wadapartja Borrelbox wordt die Corona-crisis tenminste nog een beetje gezellig. Bestel ‘m gauw, door ons te bellen of appen op 0639034837. De box kost €8,50 pp en de bezorgtijd bepalen we in overleg met jou.

En als we je nog niet voldoende overtuigd hadden: kies een van de onderstaande deals uit om er ook nog eens dik voordeel uit te halen!

 

Ga direct naar bestellen