BBQ pakket voor echte mannen (en vrouwen die bier drinken)

Volgende week wordt het weer mega lekker weer en dan heb jij als rasechte Nederlander nog maar een ding in je kop: barbeknoeien. Gewoon ouderwets burgers flippen in de tuin met een biertje in je hand, terwijl de rest van het gezin zich volstouwt met stokbrood en salade. Maar naar de supermarkt gaan en 12 bakjes vlees (voor de prijs van 8) met 5 stokbroden halen kan echt niet meer. Tijdens zo'n pandemie mag je jezelf best even verwennen en er een culinair hoogstaande BBQ van maken, toch? 

Hebben wij dus gewoon weer voor je klaargespeeld hè; een BBQ pakket gevuld met lokaal vlees, bier, salades en ander lekkers! Bestel nu alvast, we hebben ze beperkt en alleen op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei. en ze zijn standaard voor 2 personen, want iemand moet het vlees in de gaten houden terwijl de ander bier haalt. Geen normale huis-tuin-en-keuken BBQ dit keer, maar een 5-sterren diner van de barbecue. Dit zit er allemaal in deze lekkere doos voor 2:

  • Sixpack met 3x2 speciaalbieren naar keuze (kies je drie favoriete biertjes in het bestelformulier en voeg ze los toe. De prijs blijft uiteindelijk 55 euro)
  • Twéé burgers van Gronings weiderund op een sesambol met Porc Locale spek, biologische kaas, Wadapartja saus, groene pepers, zoetzure ui en Eemstuinsla
  • Twee dikke hotdogs van slagerij Boersema uit Grijpskerk, zo uit het vuistje met kerrie-mayo
  • Droge worst van Boersema, uiteraard met mosterd.
  • Huisgemaakt BBQ-knoflookbrood: brood van Luuk, gevuld met huisgemaakte kruidenboter, cheddar en jalapenos. Af te bakken op de bbq!
  • Coleslaw, lekker kruidige salade van kool, wortel, sultanas en griekse yoghurt
  • Pastasalade met de enige echte Groningse chorizo, courgette, tomaat en rode ui.
  • Theedoek om je klauwen aan af te vegen

Hebben we je al overtuigd? Vast wel hè. Je kunt het BBQ pakket hierrrrrrrr bestellen en hij kost je 55 euro.
- Gratis afhalen of eventuel bezorgen bij maximaal 3 kilometer.
- In de wijken bezorgen we voor 2,50 met de auto als onze planning het toelaat. We overleggen dit uiteraard met je zodra de order binnenkomt!